Els infants i el confinament

2020-09-17

Durant aquests mesos de confinament han estat varis els autors que s’han animat a escriure sobre aquest tema sobrevingut.

La petita història del malvat virus amb corona també disponible en espanyol (La pequeña historia del malvado virus con corona) i en anglès (The little story of the wicked virus with a crown) escrits i il·lustrats per Marta Compan Jordà. Aquests contes expliquen la història que ens ha tocat viure i que possiblement contarem a les generacions futures. Una petita història que volem que els nens i nenes recordin d’una forma positiva i que els serveixi per aprendre hàbits per a estar sans.

D’altra banda Eva Serra amb les il·lustracions de Manel Mora han publicat Un virus ha arribat i a casa ens ha confinat i la seva traducció al espanyol (Un virus ha llegado, en casa nos ha confinado). Aquests contes, a través de la rima i les imatges, expliquen com s’ha viscut el confinament en diferents situacions quotidianes des de fer classes des de casa passant per aplaudir als sanitaris, cuinar, balls, concursos… A més a més, comprant aquest llibre col·labores econòmicament a favor de la Fundació Hospital Clínic.