OmniaBooks és una editorial de proximitat i independent que, sense perdre el tracte personalitzat amb els autors, s’adapta als constants canvis tecnològics. Reduint el nombre d’intermediaris i apostant per les xarxes socials, podem oferir als autors o entitats benèfiques fins al 60% dels beneficis que generi la seva obra. Organitzada en tres grups temàtics, t'oferim una àmplia varietat de gèneres, des de novel·les juvenils fins a llibres de poesia. Quan adquireixis una obra editada per OmniaBooks, a diferència de la majoria d'editorials, estaràs destinant la major part dels beneficis als autors o entitats benèfiques.

OmniaBooks va neixer el 23 d'abril de 2011, dia de Sant Jordi, com una editorial creada i dirigida amb una visió femenina. Des del començament s'ha definit com una editorial compromesa amb la societat i el trencament d'estereotips. Una editorial de proximitat que té per objecte la cobertura a l'àmbit local sense renunciar a la difusió internacional i global. Actualment col·labora amb diferents entitats benèfiques, culturals i esportives. Des del 2019 patrocinem el futbol femení del Terrassa FC i de la UE Figueres les temporades 2019-2020 i 2020-2021.

Per publicar el seu llibre només ha de contactar amb nosaltres i ràpidament ens posarem en contacte amb vostè per començar a treballar. Abans et recomanem llegir les preguntes freqüents (FAQ).