"Històries de l’esport. Més enllà dels rècords"

2018-10-08

Cèsar Sànchez, Eugeni Junyent i Jordi Bonvehí són 3 bons companys que des de ja fa temps estan inmersos en el món de la història.

Editen www.historiesdeuropa.catHistòries Manresanes i després de vàries publicacions en varis mitjans i formats s’han decidit a publicar el seu primer llibre. Aquest primer llibre, que enceta la col·lecció Històries de la Societat, està dedicat als esports i pretén acostar al lector aspectes que popularment i de forma errònia, no es relacionen amb la matèria històrica fora d’àmbits acadèmics. Es tracta la pràctica esportiva, que afecta bona part de la societat i ens apropa als orígens d’una àmplia diversitat d’esports i als seus significats a través del temps, especialment, l’estreta relació entre la política i l’esport.

"Històries de l’esport. Més enllà dels rècords" és un recull de textos entretinguts, adaptats a un estil formal amè que, amb les convenients ampliacions de context històric i antropològic, permeten al lector d’encaixar peces al trencaclosques de la Història.