Presentació de Camino de Santiago: Terrassa – Montserrat – Santiago de Compostela

2018-07-10

El passat dia 8 de juliol, dins dels actes de la Festa Major de Sant Cristòfol de l’Associació Cultural i Recreativa de Sant Cristòfol, Josep Trullàs, autor de Camino de Santiago: Terrassa – Montserrat – Santiago de Compostela, va presentar el seu darrer llibre.

Aquest, és el segon llibre que l’autor publica amb OmniaBooks i en aquest text ens explica les aventures, pensaments, situacions… que l’autor va viure al llarg de 1.140 quilòmetres de sinuoses sendes, intermitents ascensos i descensos o camps fruiters. Una travessia plena de màgia, on no faltaran retrobaments amb vells amics, cels inoblidables, moments de recolliment i els habituals diàlegs amb el seu mitjà de transport, els seus peus. Una experiència personal única que, com la vida, posarà a prova la resistència física i mental del seu protagonista.

Entre els assistents a l’acte hi havia molts coneguts, amics i veïns que també han fet el Camí o part d’ell. Alguns d’ells, que ho estan pensant, aquest llibre podrà servir-los de guia i impuls per a la seva aventura.

Finalment, alguns dels assistents van aprofitar per preguntar-li sobre experiències i vivències que li havien ocorregut. L’autor va dedicar llibres a tots aquells que ho van sol·licitar.