Sabores de alma y sal

2018-03-20

"Sabores de alma y sal" acaba de ser publicat a OmniaBooks. L'autora és Micaela Serrano Quesada, Llicenciada en Filologia Hispànica. Escriu paper diari local DELTAvisión.tv, col·labora amb la Fundació Espejo de Viladecans. Sòcia fundadora i secretària de l'Associació Artística i Cultural Anceo i és Membre del grup literari El laberint d'Ariadna i de l'Associació Col·legial d'Escriptors de Catalunya.

Carmen, una de les protagonistes del llibre, li han diagnosticat una leucèmia estranya, anomenada tricoleucèmia, Inés perd al seu marit després de patir un ictus i Olga ha de tancar la seva llibreria en la qual porta treballant llargs anys per la crisi econòmica. Sembla que tot s'ensorra; però el destí d'aquestes dones canvia per complet i unides són capaços de superar qualsevol infortuni.

Novel·la de superació personal, reflexiona sobre la vida per oferir una nova visió sobre les adversitats que ens van passant, inevitablement, que al final es converteixen en lliçons d'aprenentatge. Cada un de nosaltres podem experimentar una malaltia, la pèrdua d'un ésser estimat o la d'un treball... Formen part del procés de la vida que tenim per davant i ens obliguen a créixer i seguir endavant.

El llibre aposta per una alimentació sana, que cura el cos, les emocions i l'ànima. Busca la veritable felicitat, l'autèntica pau que ens retorna el somriure del dia a dia i ens descobreix a nosaltres mateixos, éssers amb un poder extraordinari per sanar-nos, capaços de realitzar els nostres somnis més desitjats.