Més de 1.000 fonts de Catalunya i llocs d'interès

2024-01-26

Eloy Guirao i Victoria Romero publiquen el seu primer llibre dedicat a les fonts de Catalunya: Més de 1.000 fonts de Catalunya i llocs d'interès.

 

Catalunya, terra de riquesa tant per la seva diversitat de paisatges com per la seva gent, amaga una xarxa d'aigua que ha donat vida als seus pobles i als seus habitants a través del temps. En aquesta obra, feta des de la curiositat i des de la il·lusió et convidem a explorar els pobles i terres de Catalunya a través de les seves fonts, salts d'aigua i corriols.

D'una manera entranyable aquest llibre recull més de 1000 fonts amb un bon nombre de fotografies i les seves coordenades per poder-les localitzar i visitar de forma fàcil. Igualment, inclou llocs peculiars i d'interès per tal que els lectors puguin conèixer de prop el territori.

Prepara't per recórrer milers de quilòmetres pels encisadors pobles de Catalunya i deixa't emportar i captivar per la bellesa de la natura. Més de mil fonts de Catalunya és una invitació a deixar-te portar pel corrent i descobrir llocs magnífics.