Fertilidad y dieta mediterránea: Claves para mejorar tu capacidad reproductiva con una dieta sana y equilibrada

2023-01-27

El Dr. Juan José Espinós publica el llibre titulat Fertilidad y dieta mediterránea: Claves para mejorar tu capacidad reproductiva con una dieta sana y equilibrada, amb la col·laboració de la Fundació Alícia.

 

La reproducció constitueix la base de la supervivència de qualsevol espècie animal. Als humans, el procés reproductiu és complex i el paper de la dieta resulta determinant. Sens dubte, la dieta mediterrània és coneguda a tot el món pel seu efecte beneficiós per a la salut, ja que millora l'envelliment prematur, la salut cardiovascular, el funcionament neuronal i també la fertilitat.

Aquest llibre vol ser una guia pràctica per a usuaris i també, per què no, per a professionals sanitaris, sobre aquells aspectes rellevants de la dieta mediterrània que milloraran la fertilitat. Per això, no només incloem les seves bases teòriques, sinó que també proporcionem les claus per seguir de forma senzilla una dieta mediterrània correcta. Especialistes en nutrició i fertilitat, amb la inestimable ajuda de la Fundació Alícia, ofereixen consells pràctics sobre com organitzar el rebost, fer la compra, cuinar els aliments o com conservar-los. Així mateix, es posen a la disposició del lector les eines bàsiques per dissenyar menús variats i equilibrats adaptats a les preferències de cada persona, la logística i la temporada, així com tota una sèrie de receptes que inclouen nutrients que milloraran la teva fertilitat.