Històries de l’esport. Més enllà dels rècords

Autores: Cèsar Sànchez, Eugeni Junyent, Jordi Bonvehí

Prólogo: Sergi Mingote

Quan varen aparèixer els esports que coneixem actualment? Des de quan tenen normes? Quina relació varen tenir el nazisme, els estats soviètics i els occidentals o capitalistes amb l’esport? Des de quan la seguretat a les olimpíades és un maldecap? Per què les masses segueixen els seus equips o ídols arreu on vagin? Des de quan es dopen els esportistes? S’arreglen els resultats de partits i competicions? Aquí hi trobareu la resposta a aquestes i moltes preguntes més.

Aquest llibre, el primer de la col·lecció Història de la societat, més enllà d’historietes sobre reis i batalletes, vol acostar al lector aspectes que popularment i de forma errònia, no es relacionen amb la matèria històrica fora d’àmbits acadèmics. En aquest cas, tracta la pràctica esportiva, que afecta bona part de la societat. Ens apropem als orígens d’una àmplia diversitat d’esports i als seus significats a través del temps, especialment, l’estreta relació entre la política i l’esport.

Històries de l’esport. Més enllà dels rècords és un recull de textos entretinguts, adaptats a un estil formal amè que, amb les convenients ampliacions de context històric i antropològic, permeten al lector d’encaixar peces al  trencaclosques de la Història.

Primeras páginas del libro: Leer… o descárgate una muestra (color) clicando aquí o una muestra (blanco y negro) clicando aquí.

Etiquetas: història, esport, societat

Idioma: Catalán – ISBN: 978-84-948548-7-3 (color) – 978-84-948548-9-7 (blanco y negro) – Fecha de publicación: octubre de 2018


Disponible en formato papel (Contiene más de 60 fotografías)

Hay 2 versiones, una con las imágenes interiores impresas a color y otra versión, más económica, con las imágenes interiores impresas en blanco y negro.

Amazon.esAmazon.com

Los comentarios están cerrados.